Brezplačna številka

080 34 51

  
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

UNIHEM - Tradicija že 50 let

Unihem je v letu 2008 praznoval 50 let delovanja - dosežek, ki priča o tem, da podjetje sodi v sam vrh na področju proizvodnje in trženja sistemov veznih materialov. V teh letih smo dosegli veliko za podjetje pomembnih ciljev in danes se lahko pohvalimo z dolgo, uspešno in zanimivo poslovno potjo.

Za začetek štejemo leto 1958, ko so v obrtni delavnici »Kemični izdelki Saša Slavec« v Kranju pričeli s proizvodnjo lepil. Vendar je gradbeništvo v družinski tradiciji že od leta 1926, ko je stavbenik Josip Slavec ustanovil gradbeno podjetje, ki je zgradilo številne ceste in mostove po vsej Sloveniji. Leta 1968 se je proizvodnja preselila v Tacen pri Ljubljani, kjer je še danes sedež podjetja Unihem d.o.o. Vse do danes se je podjetje razvijalo, moderniziralo in posodabljalo proizvodnjo. Poseben mejnik predstavlja leto 2000, ko se je začel uspešen prodor na trge nekdanje skupne države.

Dolgoletne lastne izkušnje ter sodelovanje s partnerskim podjetjem UZIN Utz AG iz Nemčije, ki velja za enega najbolj kakovostnih proizvajalcev veznih materialov za talne obloge, je Unihem uspel združiti v visoko kakovostne proizvode in storitve. Skupaj razvijamo inovativne sisteme za polaganje talnih oblog ter specialne sanacijske sisteme. Le na ta način vam zagotavljamo, da boste v vsak m2, ki ga boste izvedli, vgradili najbolj kakovostne proizvode in sisteme.